PRIVALUMAI

ELEKTROS VARIKLIS

/image/60/3/vp-d05-profil.680603.jpg

Iki 330 kilometrų
nuvažiuojamas atstumas (WLTP)

Nauji vairavimo potyriai

100 proc. elektrinė pavara suteikia visiškai naujus vairavimo pojūčius:

  • Sklandų važiavimą be jokių trūkčiojimų
  • Akimirksniu pasiekiamo maksimalaus sukimo momento suteikiamą intensyvų įsibėgėjimą
  • Tyliai veikiantį variklį

0 gramų
CO₂ emisijos

Galimybė sutaupyti

Taupykite pinigus dėl šių privalumų:

  •  Elektros energija kainuoja mažiau nei degalai
  • Paprastesnė techninė priežiūra garantuoja mažesnes išlaidas
  • ECO režimas leidžia įveikti didesnį atstumą
  • Galimybė gauti kompensaciją iki 4 000 € + 1000 €. Detalesnė informacija čia

30 min.
ir energijos atsargos vėl sieks 80 proc.

Paprastas naudojimas

  •  Elektromobilio naudojimą palengvins greitas ir intuityvus įkrovimas.

DIZAINAS

PEUGEOT naujos kartos kelionių automobilis

/image/59/3/vp-d02-3-4-avant.680593.jpg

Moderni priekinė dalis tvirtu charakteriu išsiskiriančiam naujajam 100 proc. elektriniam „PEUGEOT e-Traveller“ suteikia elegantišką išvaizdą.
„PEUGEOT e-Traveller“ gama pritaikoma patiems įvairiausiems poreikiams. Tai įgalina siūlomi trijų skirtingų ilgių kėbulai (kompaktiškas, standartinis arba ilgas) ir interjero universalumas. Viduje galima įrengti nuo 5 iki 8 sėdimų vietų, o bagažinės tūris siekia nuo 1 500 litrų su 8 keleiviais iki 3 000 litrų, kai vežami penki žmonės.

TVIRTAS CHARAKTERIS

Specialios naujojo „e-Traveller“ elektrinio vienatūrio radiatoriaus grotelės papuoštos dichroinio liūto emblema, kuri priklausomai nuo apšvietimo keičia spalvą. Ji pažymi, kad šis modelis prisijungė prie naujausių PEUGEOT elektromobilių šeimos.

Įkrovimo lizdas praktiškumo sumetimais įrengtas priekinėje dalyje vairuotojo pusėje.

Galinę dalį taip pat puošia žaliais ir mėlynais atspalviais žvilganti dichroinioliūto emblema ir specialus „e-Traveller“ ženkliukas. Toks žymėjimas išskiria elektrinę versiją iš visos gamos.

„e-Traveller“ yra labai judrus, todėl važinėti su juo mieste ar pastatyti aikštelėje bus visai paprasta. Taip pat su šiuo vienatūriu galėsite patekti ten, kur automobiliams su vidaus degimo varikliais važiuoti draudžiama. 1,9 metro aukštis suteikia galimybę įvažiuoti į uždengtas stovėjimo aikštelesi.

VAŽIAVIMO KOMFORTAS

Specialiai „PEUGEOT e-Traveller“ skirtame naujame prietaisų skydelyje įrengtas 3,5 colio spalvotas ekranas realiu laiku pateikia svarbiausią informaciją. Vairuotojas gali matyti, kokį atstumą gali įveikti ir kokių elektros sąnaudų režimu dirba variklis (CHARGE, ECO ar POWERi).

Dar vienas didelis liečiamas ekranas suteikia prieigą prie platesnės informacijos apie elektros jėgainės darbą. Vienu paspaudimu rodomas vaizdas, kur teka energija, o „e-Toggle“ jungiklis suteikia galimybę valdyti automatinę transmisiją. Galima rinktis vieną iš trijų režimų: ECO, NORMAL arba POWERi. Standartinėje įrangoje esantis elektrinis stovėjimo stabdis veikia automatiškai, todėl jo naudojimas itin paprastas.

100 PROC. ELEKTRINĖS TECHNOLOGIJOS

Naujas efektyvumo lygis

/image/58/7/peugeot-expelec-2005tech-002.680587.jpg

Elektros variklis

Pasirinkus maksimalios traukos režimą 100 kW (136 AG) galios variklis vos paspaudus akceleratorių akimirksniu išvysto maksimalų 260 Nm sukimo momentą ir užtikrina intensyvų įsibėgėjimą bei tylų važiavimą.

/image/58/8/peugeot-travelelec-2005tech-006.680588.jpg

Siūlomos dviejų skirtingų talpų baterijos

„PEUGEOT e-Traveller“ montuojamos aukštos įtampos baterijos, kurių talpa siekia 50 kWh (įveikiamas atstumas – 230 km pagal WLTPi) arba 75 kWh (įveikiamas atstumas – 330 km pagal WLTPi). Salono erdvė ir bagažinės tūris abiem atvejais išliko nepakitę.
Suteikiama garantija, kad baterija 8 metus arba 160 000 km išlaikys 70 proc. efektyvią įkrovimo talpą.

NUVAŽIUOJAMAS ATSTUMAS IR ĮKROVIMAS

Įkrauta „PEUGEOT e-Traveller“ baterija leidžia įveikti iki 330 km atstumą pagal WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures) bandymų metodiką. WLTP testai suteikia vartotojams tikslesnius duomenis apie nuvažiuojamą atstumą, kuris labiau atitinka realias eksploatacijos sąlygas.

/image/58/9/-0842-speedometer-med-dig.680589.png
GREITIS

Važiuojant pastoviu 130 km/val. greičiu elektromobilio nuvažiuojamas atstumas yra dvigubai mažesnis už pagal WTLP testus pateikiamą rodiklį.

/image/59/0/-0542-weather-med-dig.680590.png
KOMFORTAS IR ŠILDYMAS

Nuvažiuojamas atstumas pavasarį ir žiemą gali skirtis iki 35 proc. Išankstinis salono temperatūros paruošimas prieš važiuojant, kai automobilis dar prijungtas prie elektros šaltinio krovimui, yra vienas iš efektyviausių būdų, leidžiančių sumažinti šildymui ar vėdinimui reikalingas energijos sąnaudas.

/image/59/1/1071-j01steeringcircuit-med-dig.680591.png
VAIRAVIMO STILIUS

Vairuojant elektromobilį ekonomiškas vairavimas yra dar paprastesnis, o švelniai spaudžiant akceleratorių ir išnaudojant rekuperacinį stabdymą galima sutaupyti iki 15 proc. energijos ir taip padidinti nuvažiuojamą atstumą.

PAPRASTI IR GREITI ĮKROVIMO SPRENDIMAI

Siūlomi skirtingi įkrovimo būdai leidžia maksimaliai išnaudoti naujojo „PEUGEOT e-Traveller“ 330 kmi (WLTP) nuvažiuojamą atstumą.
Visiems klientams siūlomi elektromobiliuose montuojami dviejų tipų krovikliai. Standartinėje įrangoje yra vienfazis 7,4 kW galios įkroviklis, o kaip papildoma įranga siūlomas 11 kW galios trifazis įkroviklis.

Elektrinį „e-Traveller“ mikroautobusą galima įkrauti naudojant įprastą buitinį elektros lizdą ir su kiekvienu automobiliu suteikiamą standartinį laidą. Naudojant padidinto laidumo („Green‘Up“ tipo) elektros lizdą ir papildomoje įrangoje siūlomą specialų laidą įkrovimo trukmę galima sumažinti iki 15 val.

Greičiau įkrauti elektrinį „PEUGEOT Traveller“ galite naudodamiesi „Wall Box“ įranga. Naudojant vienos fazės 7,4 kW galios „Wall Box“ priedėlį pilnas baterijos įkrovimas truks mažiau nei 7,5 val.i Kartu su partneriais, „ZeBorne“ kompanija, „Peugeot“ siūlo klientų poreikiams pritaikytus sprendimus ir namuose įrengia įkrovimo stotelesi. „Wall Box“ yra saugiausias ir greičiausias įkrovimo būdas.

Planuodami namuose įrengti įkrovimo stotelę, įvertinkite galimybes pasinaudoti valstybės skiriamomis mokesčių lengvatomis ir subsidijomis.

/image/60/4/peugeot-travel-2004styp017.680604.jpg